Home        Kontakt       O nama      Ostali edukativni materijali
 

edukativni CD za ponavljanje i vježbanje
gradiva od 1. do 8. razreda osnovne škole

Čista Petica
I

Čista Petica
II

Čista Petica
III

Čista Petica
IV

Čista Petica
V

Čista Petica
V
I

Čista Petica
V
II

Čista Petica
VIII

O Petici

Edukativni CD-i Čista Petica I, II, III, IV, V, VI, VII i VIII namijenjeni su učenicima od 1. do 7. razreda osnovne škole. Uz ove CD-e djeca mogu pratiti usvajanje gradiva iz Matematike, Geografije, Povijesti, Hrvatskog jezika i Prirode i testirati svoje znanje, kao i ponavljati gradivo iz matematike uz usvajanje osnovnih informacijskih vještina na mediju koji je pristupačan i zanimljiv.

 

Pregled košarice

 

Narudžbe

CD Čista Petica, osim putem naše online narudžbenice, možete naručiti i na brojeve telefona: 042/211 902, fax: 042/211 902 ili mobitel: 091/534 8199, svakog radnog dana od 9 do 17 sati.

Sva naša izdanja možete potražiti i u knjižarama.

 

 

edukativni CD za vježbanje i ponavljanje gradiva
drugog razreda osnovne škole

za školsku godinu 2018/2019.

Uz ovaj CD djeca mogu pratiti usvajanje gradiva i testirati svoje znanje iz Hrvatskog jezika te Prirode i društva, kao i testirati,  ponavljati i vježbati gradivo iz matematike.

Uz gradivo Matematike, Prirode i društva te Hrvatskog jezika, obuhvaćen je i dvadeset i jedan lektirni naslov, u obliku kviza za testiranje razumijevanja pročitane lektire i bilješkom o piscu. Gradivo i pitanja su praćeni i razrađeni prema nastavnom planu Ministarstva prosvjete (HNOS) i razrađeni su po cjelinama.

CD Čista Petica je učilica temeljena na razvojnim mogućnostima učenika drugih razreda osnovne škole, a izrađena je tako da potiče interese učenika kod rješavanja, te je dopunjena imenikom u koji se upisuju postignuti rezultati u obliku ocjena. Dijete na taj način ima pregled svih rezultata testova i mogućnost da pritiskom na pojedinu ocjenu direktno otvori željeni test i ispravi svoju ocjenu.

Testovi su rađeni tako da se svaki puta otvara drugačiji poredak odgovora (u matematici se pojavljuju uvijek novi brojevi) tako da dijete nema priliku rješavati zadatke po sjećanju već mora svoju „peticu“ zaslužiti znanjem.

Uz više od 600 zadataka kroz testove iz sva tri navedena predmeta te ponavljanje i vježbanje gradiva iz matematike i 21 lektirni naslov, na CD-u se nalazi i igralište sa 8 igara koje će djetetu pomoći u razvijanju motorike, memorije i logike. Za svaku dobro riješenu igru dijete dobiva medalju, što je poticaj da se prođe cijelo igralište i osvoje najbolji rezultati.

Uz interaktivno rješavanje na računalu, dodana je i mogućnost ispisivanja listića sa zadacima za pojedinu cjelinu, tako da dijete svoje znanje može provjeriti i na papiru. Svaki listić sa zadacima dolazi u paru s rješenjima, kako bi se lakše provjerili točni odgovori.

CD Čista Petica radi na svakom kompjutoru koji ima instalirane Windowse 98 i više. 

Detaljnije o CD-u Čista Petica II možete pročitati u PDF formatu ovdje (1252KB).

ISBN 978-953-7639-03-7

Naručite:

Cijena/kom: 86,00 kn

kom:

 

naruči:

 

Besplatan raspored sati!

 

Kalendar šk. god. 18/19

 

 

 

 

copyright 2019 Artmedia Varaždin • Uvjeti korištenjaUvjeti prodajePolitika privatnosti