Home        Kontakt       O nama      Ostali edukativni materijali
 

edukativni CD za ponavljanje i vježbanje
gradiva od 1. do 8. razreda osnovne škole

Čista Petica
I

Čista Petica
II

Čista Petica
III

Čista Petica
IV

Čista Petica
V

Čista Petica
V
I

Čista Petica
V
II

Čista Petica
VIII

O Petici

Edukativni CD-i Čista Petica I, Čista Petica II, Čista Petica III, Čista Petica IV, Čista Petica V, Čista Petica VI, Čista Petica VII i Čista Petica VIII namijenjeni su učenicima od 1. do 8. razreda osnovne škole. Uz ove CD-e djeca mogu pratiti usvajanje gradiva iz Matematike, Geografije, Povijesti, Hrvatskog jezika i Prirode i testirati svoje znanje, kao i ponavljati gradivo iz matematike uz usvajanje osnovnih informacijskih vještina na mediju koji je pristupačan i zanimljiv.

 

Pregled košarice

 

Narudžbe

CD Čista Petica, osim putem naše online narudžbenice, možete naručiti i na brojeve telefona: 042/211 902, fax: 042/211 902 ili mobitel: 091/534 8199, svakog radnog dana od 9 do 17 sati.

Sva naša izdanja možete potražiti i u knjižarama.

 

 

edukativni CD za vježbanje i ponavljanje gradiva
trećeg razreda osnovne škole
za školsku godinu 2018/2019.

Uz ovaj CD djeca mogu pratiti usvajanje gradiva i testirati svoje znanje, kao i ponavljati gradivo iz matematike uz usvajanje osnovnih informacijskih vještina na mediju koji je djeci pristupačan i zanimljiv.

Na CD-u Čista Petica III je obuhvaćeno gradivo iz Matematike, Prirode i društva te iz Hrvatskog jezika za treći razred osnovne škole. Uz Hrvatski jezik obuhvaćen je i dvadeset i jedan lektirni naslov, u obliku kviza za provjeru razumijevanja pročitanog djela i bilješkom o piscu. Gradivo i pitanja su praćeni i razrađeni prema nastavnom planu Ministarstva prosvjete (HNOS) i razrađeni su po cjelinama.

CD Čista Petica III je učilica temeljena na razvojnim mogućnostima učenika trećih razreda osnovne škole, a izrađena je tako da potiče interese učenika kod rješavanja, te je dopunjena imenikom u koji se upisuju postignuti rezultati u obliku ocjena. Dijete na taj način ima pregled svih rezultata testova i mogućnost da pritiskom na pojedinu ocjenu direktno otvori željeni test i ispravi svoju ocjenu.

Uz više od 600 zadataka kroz testove iz sva tri navedena predmeta te ponavljanje gradiva iz matematike i 21 lektirni naslov, na CD-u se nalazi i igralište sa 8 igara koje će djetetu pomoći u razvijanju motorike, memorije i logike. Za svaku dobro riješenu igru dijete dobiva medalju, što je poticaj da se prođe cijelo igralište i osvoje najbolji rezultati.

Uz interaktivno rješavanje na računalu, dodana je i mogućnost ispisivanja listića sa zadacima za pojedinu cjelinu, tako da dijete svoje znanje može provjeriti i na papiru. Svaki listić sa zadacima dolazi u paru s rješenjima, kako bi se lakše provjerili točni odgovori.

CD Čista Petica radi na svakom kompjutoru koji ima instalirane Windowse 98 i više. 

 

Detaljnije o CD-u Čista Petica III možete pročitati u PDF formatu ovdje (1147KB).

ISBN 978-953-7639-04-4

Naručite:

Cijena/kom: 86,00 kn

kom:

 

naruči:

 

Besplatan raspored sati!

 

Kalendar šk. god. 18/19

 

 

 

 

 

copyright 2019 Artmedia Varaždin • Uvjeti korištenjaUvjeti prodajePolitika privatnosti