Home        Kontakt       O nama      Ostali edukativni materijali
 

edukativni CD za ponavljanje i vježbanje
gradiva od 1. do 8. razreda osnovne škole

Čista Petica
I

Čista Petica
II

Čista Petica
III

Čista Petica
IV

Čista Petica
V

Čista Petica
V
I

Čista Petica
V
II

Čista Petica
VIII

O Čistoj Petici

Edukativni CD-i Čista Petica I, Čista Petica II, Čista Petica III, Čista Petica IV, Čista Petica V, Čista Petica VI, Čista Petica VII i Čista Petica VIII namijenjeni su učenicima od 1. do 8. razreda osnovne škole. Uz ove CD-e djeca mogu pratiti usvajanje gradiva iz Matematike, Geografije, Povijesti, Hrvatskog jezika i Prirode i testirati svoje znanje, kao i ponavljati gradivo iz matematike uz usvajanje osnovnih informacijskih vještina na mediju koji je pristupačan i zanimljiv.

 

Pregled košarice

 

Narudžbe

CD Čista Petica, osim putem naše online narudžbenice, možete naručiti i na brojeve telefona: 042/211 902, fax: 042/211 902 ili mobitel: 091/534 8199, svakog radnog dana od 9 do 17 sati.

Sva naša izdanja možete potražiti i u knjižarama.

 

 

edukativni CD za vježbanje i ponavljanje gradiva
sedmog  razreda osnovne škole
za školsku godinu 2018/2019.

Uz ovaj CD djeca mogu pratiti usvajanje gradiva i testirati svoje znanje, kao i ponavljati gradivo iz matematike uz usvajanje osnovnih informacijskih vještina na mediju koji je djeci pristupačan i zanimljiv.

Na CD-u Čista Petica VII je obuhvaćeno gradivo iz Matematike, Biologije, Geografije, Povijesti, Kemije, Fizike te iz Hrvatskog jezika za sedmi razred osnovne škole. Gradivo i pitanja su praćeni i razrađeni prema nastavnom planu Ministarstva prosvjete (HNOS) i razrađeni su po cjelinama.

CD Čista Petica VII je učilica prilagođena mogućnostima učenika sedmih razreda osnovne škole, a izrađena je tako da na kreativan način i kroz igru potiče interese učenika kod rješavanja zadataka. Za svaku cjelinu dobivene ocjene se upisuju u imenik pa dijete na taj način ima pregled svih rezultata testova i mogućnost da pritiskom na pojedinu ocjenu direktno otvori željeni test i ispravi svoju ocjenu.

Osim interaktivnog vježbanja učenik ima mogućnost ispisati listiće  sa zadacima (sa ili bez rješenja) za svaku cjelinu te gradivo vježbati i pismenim putem.

Uz više od 2.500 zadataka kroz testove iz svih sedam navedenih predmeta te učionice za ponavljanje i vježbanje gradiva iz matematike, na CD-u se nalazi i igralište sa 8 igara koje će djetetu pomoći u razvijanju motorike, memorije i logike. Za svaku dobro riješenu igru dijete dobiva medalju, što je poticaj da se prođe cijelo igralište i osvoje najbolji rezultati.

Uz interaktivno rješavanje na računalu, dodana je i mogućnost ispisivanja listića sa zadacima za pojedinu cjelinu, tako da dijete svoje znanje može provjeriti i na papiru. Svaki listić sa zadacima dolazi u paru s rješenjima, kako bi se lakše provjerili točni odgovori.

CD Čista Petica radi na svakom kompjutoru koji ima instalirane Windowse 98 ili više. 

Detaljnije o CD-u Čista Petica VII možete pročitati u PDF formatu ovdje (1180KB).

 

Cijena/kom: 86,00 kn

kom:

 

naruči:

 

Besplatan raspored sati!

 

Kalendar šk. god. 18/19

 

 

 

 

copyright 2019 Artmedia Varaždin • Uvjeti korištenjaUvjeti prodajePolitika privatnosti