Home        Kontakt       O nama

edukativni CD za ponavljanje i
vježbanje gradiva osnovne škole

O Petici

Edukativni CD-i Čista Petica namijenjeni su učenicima osnovne škole. Uz ove CD-ove djeca mogu pratiti usvajanje gradiva i testirati svoje znanje, kao i ponavljati gradivo iz matematike uz usvajanje osnovnih informacijskih vještina na mediju koji je pristupačan i zanimljiv.

 

Izjava o privatnosti i zaštiti podataka

1. Prikupljanje i obrada osobnih podataka

Za prikupljanje i obradu podataka odgovoran je: Artmedia, obrt za multimediju i izdavaštvo, M. P. Miškine 43, 42000 Varaždin.

Artmedia, obrt za multimediju i izdavaštvo prikuplja, pohranjuje i obrađuje Vaše osobne podatke isključivo ako je to dozvoljeno na temelju zakonskih propisa ili ako ste Vi dali svoj pristanak.

Posjetitelj naših web-stranica može koristiti web-stranice a da nam ne daje svoje osobne podatke.


Podatke koje prikupljamo i/ili obrađujemo dobivamo na dva načina:
a) Podaci potrebni za ispunjenje ugovorne obaveze:
U svrhu ispunjenja ugovorne obaveze (kupnje/prodaje) tražit će se od Vas osobni podaci kao što su ime i prezime, adresa, e-mail adresa i telefonski broj kako bi tražena usluga bila brzo i zadovoljavajuće riješena odnosno kako bi se uopće mogla izvršiti određena usluga.

Vaše temeljne osobne podatke načelno brišemo po prestanku ugovornog odnosa odnosno isteka roka za reklamaciju, a najkasnije po isteku svih zakonskih obveza povezanih s čuvanjem osobnih podataka.

Osobni podaci prikupljeni temeljem ispunjenja ugovorne obveze neće se koristiti u marketinške svrhe niti će se obrađivati na drugi način osim navedenog. Dio osobnih podataka, ime i prezime, adresa, telefonski broj, biti će, u zavisnosti od načina izvršenja ugovorne obaveze, podijeljeni s dostavnom/kurirskom službom radi dostave proizvoda na Vašu adresu.

b) Podaci koje dobivamo automatski:
Neki podaci nastaju automatski uslijed tehničkih razloga već onda kad posjetite našu web- stranicu. Tu se ubrajaju i podaci web poslužitelja. Pri svakom Vašem pristupanju nekoj od naših stranica i kod svakog pregledavanja/pozivanja neke datoteke pohranjuju se podaci pristupa o tom procesu u protokol datoteci na našem serveru.
Svaki zapis sadrži:
- naziv tražene datoteke ili stranice
- datum i vrijeme traženja, uspješnost traženja
- prenesenu količinu podataka
- poruku o uspješnom preuzimanju
- vrstu preglednika i verziju
- korisnički operacijski sustav
- referentni URL (prethodno posjećena stranica)
- IP adresu koju Vam je dodijelio Vaš provider
Pohranjeni podaci analiziraju se isključivo anonimno u statističke svrhe i brišu se iz evindencije svakih 6 mjeseci.

 

c) Kolačići - Ova web-stranica koristi kolačiće (Cookies). Kolačići su male tekstne datoteke koje Vaš preglednik sprema na disk prilikom posjete naše web-stranice, a kojima se internetske stranice koriste kako bi unaprijedile korisničko iskustvo. To omogućuje našoj web-stranici da prepozna Vaše računalo i Vaš preglednik kad nas sljedeći put posjetite. Prilikom posjeta našim stranicama kolačići ne skupljaju Vaše osobne podatke.

Korištenje kolačića, odnosno zabranu pohranjivanja kolačića, možete kontrolirati kroz postavke svog preglednika ili mobilnog uređaja. Ukoliko je prihvat kolačića u Vašem pregledniku ili na Vašem mobilnom uređaju dopušten, te nastavite koristiti naše web-stranice, pristajete na korištenje kolačića. Više o korištenju kolačića možete pročitati ovdje.

 

Artmedia, obrt za multimediju i izdavaštvo se obvezuje da prikupljene osobne podatke neće ni na koji način ustupiti trećim osobama bez pristanka Kupca. Od ovog se izuzimaju slučajevi u kojima je vlasnik web-stranice po valjanom nalogu ovlaštenih državnih tijela, u skladu sa Zakonom, dužan dostaviti ili dopustiti uvid u osobne podatke Kupaca.

 

2. Upravljanje privolama

Privolu za prikupljanje i obradu podataka Kupac daje u svrhu ispunjenja naših ugovornih obveza. Ako nam ne dostavite te podatke, nećemo biti u stanju ispuniti svoje ugovorne obveze prema Vama niti ćemo moći s Vama zaključiti ugovor. Opoziv ove privole kupac može dati u slučaju da odustaje od usluge/kupnje te se u tom slučaju brišu svi njegovi podaci.

 

3. Prava korisnika

a) Pravo na ispravak:
Ako obrađujemo vaše osobne podatke koji su nepotpuni ili netočni, u bilo kojem trenutku od nas možete zatražiti da ih ispravimo ili dopunimo.
b) Pravo na brisanje:
Od nas možete zatražiti brisanje svojih osobnih podataka. Molimo da uzmete u obzir da postoje razlozi koji onemogućuju trenutačno brisanje, primjerice kod zakonski propisanih obveza arhiviranja.
c) Pravo na ograničenje distribucije
Možete tražiti ograničenje distribucije ako je obrada podataka bila protupravna, ali odbijate brisanje i umjesto toga tražite ograničenje korištenja podacima.
d) Pravo na mogućnost prijenosa podataka:
Od nas možete zatražiti da Vam podatke koje ste nam povjerili dostavimo u strukturiranom obliku, u uobičajenom strojno čitljivom formata ako te podatke obrađujemo na temelju suglasnosti koju ste nam dali i koju možete opozvati ili radi ispunjenja našeg ugovora

 

Pravo na žalbu:

Ako ste mišljenja da smo prilikom obrade vaših podataka prekršili hrvatske ili europske propise o zaštiti podataka, molimo da nam se obratite kako bismo razjasnili eventualna pitanja. Svakako imate pravo uložiti pritužbu hrvatskoj Agenciji za zaštitu podataka, odnosno u slučaju promjene važećih propisa drugom tijelu koje će preuzeti njenu nadležnost, a od 25. svibnja 2018. godine i nadzornom tijelu unutar EU-a.

 

Informacije i kontakt

Na Vaš zahtjev rado ćemo Vas pismeno i bez naknade obavijestiti o tome, da li i koji osobni podaci su pohranjeni. Možete tražiti i brisanje Vaših podataka koji su pohranjeni kod nas ukoliko oni nisu potrebni za obavljanje ugovornih odnosa između Vas i nas ili ukoliko ih nismo dužni čuvati zbog zakonskih razloga.

Vaš upit, te ostala pitanja o Izjavi zaštite podataka možete poslati na sljedeću (e-mail) adresu: info(at)cistapetica.com

Izjava o privatnosti PDF

 

copyright 2020 Artmedia Varaždin • Uvjeti korištenjaUvjeti prodajePolitika privatnosti