Home        Kontakt       O nama      Ostali edukativni materijali
 

edukativni CD za ponavljanje i vježbanje
gradiva osnovne škole

Čista Petica
I

Čista Petica
II

Čista Petica
III

Čista Petica
IV

Čista Petica
V

Čista Petica
V
I

Čista Petica
V
II

Čista Petica
VIII

O Petici

Edukativni CD-i Čista Petica I, II, III, IV, V, VI,  VII i VIII namijenjeni su učenicima od 1. do 8. razreda osnovne škole. Uz ove CD-ove djeca mogu pratiti usvajanje gradiva i testirati svoje znanje, kao i ponavljati gradivo iz matematike uz usvajanje osnovnih informacijskih vještina na mediju koji je pristupačan i zanimljiv.

 

 

Dobrodošli u svijet multimedijalnih i edukativnih igara za djecu!

Za djecu uvijek želimo nešto lijepo, interesantno i, najvažnije od svega -  edukativno - da im kroz igru pomogne da razviju motoriku, pamćenje, da uvećaju znanje, te da svoje slobodno vrijeme provedu u igri koja im koristi. 

Artmedia, multimedija i izdavaštvo orijentirana je na izradu edukativnih igara za djecu, prvenstveno kompjutorskih programa i CD-a edukativnog karaktera, pristupačnih sadržajem i cijenom.

Multimedijalne i edukativne igre za djecu razvijane su s namjerom da pruže djeci više od običnih, cd igara na kompjutoru - ovakve igre zadovoljavaju njihovu znatiželju i potrebu za igrom, dok istovremeno djeluju edukativno, podstiču usvajanje novih pojmova i znanja uz razvijanje motorike.

Iz tih smo razloga razvili i "Čistu Peticu" kao pomagalo u usvajanju gradiva osnovne škole na zabavan način i na pristupačnom mediju.

Nadamo se da će djeca uživati u korištenju naših proizvoda, te da će uz njih usvojiti nova znanja i dobiti dodatnu motivaciju za učenje.

Vaša Artmedia

Vaši kometari

Moja kćer ide u treći razred i jako je zadovoljna Peticom. A ja više ne moram sama pisati zadatke za vježbanje. Na CD-u se nalazi sve što je potrebno za vježbu kod kuće.

Sanja, Osijek

Kod sina već vidim napredak od kada redovno vježba matematiku. Zadaci su svaki puta drugačiji, što je izvrsno za usvajanje osnovnih računskih operacija.

Tihana, Koprivnica

Moje dijete je zadovoljno sa Peticom jer je može samostalno koristiti i jer se može i poigrati između testova.

Marija, Zagreb

 

Pošalji komentar 

   

 

copyright 2019 Artmedia Varaždin • Uvjeti korištenjaUvjeti prodajePolitika privatnosti