Home        Kontakt       O nama

edukativni CD za ponavljanje i vježbanje
gradiva osnovne škole

O Petici

Edukativni CD-i Čista Petica namijenjeni su učenicima osnovne škole. Uz ove CD-e djeca mogu pratiti usvajanje gradiva i testirati svoje znanje, kao i ponavljati gradivo iz matematike uz usvajanje osnovnih informacijskih vještina na mediju koji je pristupačan i zanimljiv.

 

 

Uvjeti korištenja sadržaja

Svaki je posjetitelj ovih stranica ovlašten za pregledavanje i učitavanje materijala sa ovih web stranica isključivo u osobne, nekomercijalne svrhe. Materijali objavljeni na ovim stranicama ne smiju se ni na koji način mijenjati ili umnožavati, kao ni prikazivati, izvoditi ili distribuirati u javnosti, ili na bilo koji drugi način koristiti u bilo koju javnu ili komercijalnu svrhu. 

Zabranjuje se svaka uporaba, republiciranje ovih materijala na bilo kojim drugim web stranicama ili umreženom računalnom okruženju u bilo koju komercijalnu svrhu bez pismenog odobrenja autora - Artmedia, multimedija i izdavaštvo. 

Pod republiciranjem i komercijalnim korištenjem smatramo bilo kakvo korištenje kopije prepoznatljivih cjelina ili dijelova našeg sadržaja na način da se ostvaruje korist na bilo koji način. 

Materijali na ovim stranicama zaštićeni su autorskim pravima i svaka neovlaštena uporaba bilo kojeg materijala na ovim stranicama može predstavljati povredu zakona o autorskim pravima, trgovačkim znakovima i drugih zakona. 

Povezivanje na ove stranice 
Na ove stranice možete se povezati s drugih stranica, ali samo u skladu s uvjetima i smjernicama.

Uvjeti i smjernice za povezivanje na web stranice www.cistapetica.com
Stranice koje se povezuju na ove web stranice: 
- smiju se povezati na sadržaje ali ih ne smiju replicirati 

- moraju imati sadržaj primjeren dječjoj dobnoj skupini
- ne smiju sadržavati nešto što bi se moglo protumačiti kao neukusan, uvredljiv ili kontroverzni sadržaj; 


Pravo na besplatno korištenje materijala bez traženja dozvole 
Autori osobnih nekomercijalnih web stranica, kao i sve škole, knjižnice i neprofitne organizacije imaju pravo korištenja materijala objavljenih na ovim stranicama unutar svojih web stranica uz obvezu da navedu izvor korištenog sadržaja i uz uvjet da postave na svojim stranicama link na www.cistapetica.com 

 

Pravo na korištenje CD-a
Sva izdanja nakladnika Artmedia, multimedija i izdavaštvo Varaždin a CD-u mogu se koristiti isključivo u osobne svrhe i zabranjeno je kopiranje ili distribucija bilo kojeg dijela bez odobrenja autora. Škole, knjižnice i neprofitne udruge ili ustanove mogu koristiti CD-e za svoje potrebe na više računala, posuđivati svojim korisnicima ili koristiti CD u nastavi ili obrazovnom programu bez dodatnih licenci ili naknada.

Kupnjom bilo kojeg sadržaja na CD-u / DVD-u ili u drugom digitalnom obliku Kupac se slaže sa sljedećim odredbama: Artmedia dopušta korištenje software-a, kompjutorske igre ili drugog digitalnog sadržaja za osobne/vlastite potrebe. Naziv, vlasništvo, prava i autorsko pravo ostaju u vlasništvu Artmedia Varaždin. Kupac ni u kom slučaju digitalni proizvod ne smije modificirati, prevoditi, izrađivati vlastiti proizvod baziran na dijelovima kupljenog proizvoda, kopirati proizvod, iznajmljivati, prodavati, umnožavati, preinačiti, pokušati izvlačiti izvorni kod, prenositi trećim osobama ili prodavati prava trećim osobama. Artmedia ne garantira prava na poboljšanja ili "update" digitalnih sadržaja. Artmedia ne jamči da će Proizvod biti u skladu sa zahtjevima Kupca, da će raditi bez zastoja ili bez pogrešaka, niti da će pogreške biti ispravljene. Digitalni proizvodi omogućeni su "kakvi jesu", sa svim nedostacima i bez daljnjeg jamstva. Prihvaćanjem ovih Uvjeta prodaje kupac je suglasan da korištenjem kupljenih digitalnih sadržaja snosi cjelokupni rizik glede zadovoljavajuće kvalitete, perfomanse, prikladnosti i točnosti.

 

Zaštita autorskih prava
Svi sadržaji objavljeni na ovim web-stranicama kao što su grafički sadržaji, digitalni sadržaji, software i ostali sadržaj koji nije naveden, a objavljen je na ovim stranicama, vlasništvo su autora ovih stranica te su zaštićeni domaćim i međunarodnim pravima o zaštiti autorskih prava i prava intelektualnog vlasništva i njihova neovlaštena uporaba nije dopuštena.

 

Korištenje kolačića (Cookies)
Ove stranice koriste kolačiće. Odluku o pohranjivanju kolačića donosi posjetitelj web-stranice. Više o korištenju kolačića možete pročitati ovdje.

 

copyright 2020 Artmedia Varaždin • Uvjeti korištenjaUvjeti prodajePolitika privatnosti